Gratis proeflunch!

Bekijk de mogelijkheden
en ontvang een gratis lunch.

Zakelijke
aanvraag

Het buffet contract van New Fork.

Iedere dag is er keuze uit lekkere warme gerechten, salades die je zelf samenstelt, vers gebakken brood met lekker beleg en rijk gevulde soepen. Bedrijfshoreca, geniet dus van een walking diner op kantoor. Gevarieerd en volledig ontzorgd lunch. Elke dag wat anders op tafel met New Fork buffet. Aangeven wat je lekker vind.

Snel, makkelijk
en gezond!

We handle all products with love and care.

Voor iedereen
Met ons buffet kan iedereen mee eten want er is gedacht aan alle vegans, halal vleeseters, fitgirls en cheat meal lovers.

Makkelijk
We brengen de lunch, na de lunch halen we alles op en zorgen we voor een schone keuken en bedrijfskantine. U hoeft niets te doen.

Betaalbaar
Is dat betaalbaar? Vanaf 50 personen op kantoor zeker! We werken efficiënt waardoor we concurrerend zijn op kwaliteit maar ook op prijs.

Duurzaam
Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Afval wordt gerecycled. We gebruiken geen plastic verpakkingen en gaan zuinig om met energie.

Energie
De lunchtafel is dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Even ontspannen, lachen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste is natuurlijk: lekker eten. Een goede lunch geeft energie om weer verder gaan.