Bedrijfscatering van New Fork

‘The best break in town’ bij jou op kantoor. Dat is kort gezegd wat wij aanbieden. Als je hard werkt heb je een goede break nodig om weer volledig opgeladen het volgende deel van de dag in te gaan. Opladen doe je door ontspanning, inspiratie en gezond eten. Daarom gebruiken wij alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten en maken wij onze producten zoveel mogelijk zelf. Met een ambachtelijke passie, want eten moet ook vooral lekker zijn. Alsof je in een horecagelegenheid zit. Maar dan op kantoor. Naast het eten voegen we verrassende ontspanningsmogelijkheden toe en inspireren we met bijzondere activiteiten.

Inmiddels hebben we New Fork bedrijfscatering bij onder andere de hoofdkantoren van Coolblue Nederland, Coolblue België, Allianz Benelux en Delta Fiber Nederland.

Overigens zijn er verschillende mogelijkheden om de bedrijfscatering vorm te geven. Zo hebben we variaties voor grote- en kleine bedrijven. Voor een New Fork Canteen heb je minimaal 200 medewerkers nodig om het goed en voordelig te laten werken. Wanneer jouw bedrijf minder mensen in dienst heeft adviseren wij New Fork Lunchbag. Benieuwd geworden? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Meer informatie?

    PARTICULIERE BESTELLING?