Gratis proeflunch!

Bekijk de mogelijkheden
en ontvang een gratis lunch.

De beste zakelijke lunch

New Fork werkt 100% natuurlijk en waar mogelijk biologisch en/of Fairtrade. Het assortiment bestaat uit een combinatie van eerlijk vlees en duurzame vis. Daarnaast is er een ruim aanbod aan gezonde vega- en vegan items. Al het New Fork sandwich brood is bijvoorbeeld biologisch, net zoals onze melk(-producten).

100% natuurlijk & biologisch

Kwaliteit &
Ambacht

Eerlijk &
Duurzaam

Flexibel &
schaalbaar

Flexibel &
schaalbaar

Waarom Newfork?

Goed en voedzaam eten voor tijdens je werkdag

Voor iedereen
Met ons buffet kan iedereen mee eten want er is gedacht aan alle vegans, halal vleeseters, fitgirls en cheat meal lovers.

 

Makkelijk
We brengen de lunch, na de lunch halen we alles op en zorgen we voor een schone keuken en bedrijfskantine. U hoeft niets te doen.

 

Betaalbaar
Is dat betaalbaar? Vanaf 50 personen op kantoor zeker! We werken efficiënt waardoor we concurrerend zijn op kwaliteit maar ook op prijs.

Duurzaam
Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Afval wordt gerecycled. We gebruiken geen plastic verpakkingen en gaan zuinig om met energie.

 

Energie
De lunchtafel is dé plek waar medewerkers elkaar ontmoeten. Even ontspannen, lachen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste is natuurlijk: lekker eten. Een goede lunch geeft energie om weer verder gaan.

Ontdek hier het hele menu

We proberen regelmatig iets nieuws om onze klanten te verrassen!

De sandwiches worden vergezeld door gezonde drankjes, salades, soepen, gezonde snacks en/of zoetigheden. Bijna alles is zelfgemaakt en bevat minder suiker, zout en vet dan reguliere versies (spreads, zoetigheid, soep).

Vul hieronder uw gegevens in: